Eliteleverandør til samarbejde

Eliteleverandør til det offentlige

Eliteleverandør til det offentlige

Vi brænder for innovation og udvikling, og føler et ansvar for det samfund vi lever i. Derfor arbejder vi med det offentlige Danmark for at skabe samarbejde og vidensdeling mellem iværksættere, mindre virksomheder, store etablerede selskaber, forskere, klyngeorganisationer og investorer som nøglen til vækst, innovation og udvikling for alle parter i økosystemet.

Vi er derfor nu eliteleverandør til det offentlige og Udbudsvagten definerer det således: “NEXT STEP CHALLENGE A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2018. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 11.113.112 kr. har de placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.”

Eliteleverandør til det offentlige - fordi samarbejde skaber vækst

Se programmerne for samarbejde og forretningsudvikling: 

Forløbet er for alle små- og mellemstore virksomheder med ambitioner om at skabe yderligere succes og lønsom vækst.

Gennem 6 workshops, 6 individuelle sessioner med jeres forretningsudvikler og 4 møder med jeres personligt sammensatte advisory board af eksperter, vil I få redskaber og sparring til at få kortlagt virksomhedens barrierer samt muligheder for vækst.

Der arbejdes med disse fokusområder:

• Unik værdiskabelse for dine kunder
• Overbevisende salg og markedsføring
• Effektiv organisering
• Forretningsmodeller til vækst
• Den gode præsentation.

Energieffektive Teknologier

Offshore Industri

Oplevelseserhverv & Turisme

Ekspert validering af jeres virksomhedsstrategi Mere end 80 brancheeksperter og ledere deler ud af erfaringerne i Next Step Challenge’s individuelle advisory boards.
Faglige partnerskaber til forretningsudvikling i praksis Uanset jeres virksomheds udfordringer og drømme, er der altid et økosystem af eksperter fra jeres branche og jeres brancheorganisationer, der står klar til at hjælpe dig til succes.
Faglige partnere og eksperter skaber handling Få et nyt perspektiv på forretningen og få sparring til de svære beslutninger i organisationen fra en kreds af erfarne erhvervsfolk, der har prøvet det før.