Scenen er sat til vækst hos Profox

Fra hobby til totalleverandør

Profox er en virksomhed i eventbranchen, som udfører totalløsninger, udlejer produkter og installerer, sælger, servicerer og reparerer professionelle tekniske løsninger indenfor Lyd, Lys, AV og Scene.

Gennem de seneste år har Profox været igennem en markant udvikling og er gået fra at være et nærmest hobbybaseret projekt til at være en veletableret leverandør, med fokus på det relationsskabende kundeforhold. Og med hele 5 Gazellepriser i hus, er succesen til at føle på.

”Efter en så eksplosiv vækst har vi nu brug for at arbejde smartere og mere struktureret med vores strategier og vi søgte efter at få andre øjne på forretningen. Gennem Next Step Challenge har vi fået sparring gennem et advisory board med ledende profiler fra andre brancher,” fortæller CEO Mikkel Rodkjær.

Profox er en af de 7 udvalgte virksomheder i Scale-Up Denmark center for Oplevelseserhverv & Turisme, der drives af Next Step Challenge. I Next Step Challenge er der screenet mere end 1000 vækstvirksomheder til deltagelse i programmet og de udvalgte elitevirksomheder får gennem et 5-måneders forløb med både workshops og advisory board møder, en værdifuld sparring samt brugbare værktøjer til at håndtere vækst.

 

 

 

Profox er en lidt kompleks virksomhed, hvor medarbejderne arbejder på forskellige tidspunkter af døgnet i forskellige geografiske områder, på events der kan være forholdsvis sæsonbetonede. Det kan udfordre implementeringen af nye processer og strategier. Derfor har sparring fra advisory boardet været kærkomment i forhold til det større arbejde, der ligger i forandringsledelsen af virksomheden, når væksten har fart på.

”Vi er mere end blot udlejning af udstyr – vi er i højere grad en troværdig sparringspartner for kunderne, så der er fokus på helhedsoplevelsen i eventet – fra start til opfølgning. Her agerer vi meget fremsynede og udvikler løbende på de løsninger, der virkelig er behov for hos kunden – uden blot at sende et standardprodukt. Eventet skal helst løftes til et endnu højere niveau, så vi elsker når kunden har ambitioner, ” fortæller Mikkel Rodkjær om virksomhedens succes.

Besøg Profox →

Se vækstprogrammet for Oplevelseserhverv & Turisme →