Forretningskompetence i praksis

Systematisk struktur

Forløbet er for alle små- og mellemstore virksomheder med ambitioner om at skabe yderligere succes og lønsom vækst.

Gennem workshops, individuelle sessioner med jeres forretningsudvikler og møder med jeres personligt sammensatte advisory board af eksperter, vil I få redskaber og sparring til at få kortlagt virksomhedens barrierer samt muligheder for vækst.

Der arbejdes med disse fokusområder:

• Unik værdiskabelse for dine kunder
• Overbevisende salg og markedsføring
• Effektiv organisering
• Forretningsmodeller til vækst
• Den gode præsentation.

Få fokuseret vækst og kompetenceudvikling
Jens Hørup
Per Mose
Innovativ erhvervsfremme bygger på samarbejde

Brug for nytænkning?

Kom med på et 360° individuelt tilpasset forretningsudviklingsforløb, hvor I gennem workshops og sparring med brancheeksperter får nye øjne på forretningen.

Det giver handlekraft og højere succes, når der arbejdes systematisk med de svære beslutninger i virksomheden, og det giver netværk og relationer, når forretningsplanen verificeres af en kreds af topledere, der har erfaring med at tage en virksomhed til et nyt niveau.

Bliv klar til næste niveau

Fokusområder

Energiteknologi energiproduktion, energieffektivitet, energilagring, onshore , offshore mv.
Digitale teknologier data, artificial intelligence, automation mv.
Oplevelseserhverv og turisme spil, film, media, design, mode, bæredygtig turisme mv.

Struktur og sparring sætter retningen

Erfarne partnere og eksperter 

Mere end 100 virksomheder har været igennem et Next Step Challenge forløb og vi har samlet alle de bedste læringer fra deltagerne samt økosystemet omkring dem. Det betyder at I gennem Next Step Challenge får adgang til en vidensbase af forretningsudviklere og fagligt erhvervsnetværk med speciale indenfor Energiteknologi, Digitale Teknologier samt Oplevelseserhverv & Turisme. Men naturligvis også de snitflader der møder disse brancher, som robotics, marine og meget andet.

Få et nyt perspektiv på forretningen og få sparring til de svære beslutninger i organisationen – fra en kreds af erfarne erhvervsfolk, der har prøvet det før. Uanset jeres virksomheds udfordringer og drømme, er der altid mulighed for sparring fra et økosystem af eksperter fra jeres branche og jeres brancheorganisationer.

Se hvilket erhvervsnetværk I kan få adgang til >>

Certificeret ekspert i Oplevelseserhverv

Oplevelseserhverv handler især om at give kunderne en ekstraordinær oplevelse, der giver ekstra værdi. Derfor er vi certificerede af Joe Pine – ekspert i Oplevelseserhverv – for at kunne give ekstra indsigt i, hvordan jeres kunder får mere ‘time well spent’.

Søren Røn er certificeret Experience Economy Expert af Joe Pine Ohio

Ekspert validering af jeres virksomhedsstrategi Mere end 80 brancheeksperter og ledere deler ud af erfaringerne i Next Step Challenge’s individuelle advisory boards.
Faglige partnerskaber til forretningsudvikling i praksis Uanset jeres virksomheds udfordringer og drømme, er der altid et økosystem af eksperter fra jeres branche og jeres brancheorganisationer, der står klar til at hjælpe dig til succes.
Faglige partnere og eksperter skaber handling Få et nyt perspektiv på forretningen og få sparring til de svære beslutninger i organisationen fra en kreds af erfarne erhvervsfolk, der har prøvet det før.
Corporate partners og eksperter til din forretningsudvikling i Next Step Challenge