Hold din strategi i form med Next Step Forward

Hold fokus og hold virksomheden i form

Jeres virksomhed og jeres marked er i konstant forandring, og derfor må jeres forretningsstrategi også løbende tilpasses, så I kan opnå det fulde vækstpotentiale.

Next Step Forward er et tilbud til succesfulde virksomheder, der enten har deltaget i et Next Step Challenge forløb eller andre ambitiøse virksomheder, der ønsker sparring om den fremtidige vækststrategi.

Med fire årlige reviews af jeres vækststrategi, sikrer I at eksekveringen styrker jeres fremadrettede succes og ikke mister fokus.

”Vi har vendt hver en sten i forretningen, men de skal også ligges på plads igen.” – Tidligere deltager

Er jeres organisation gearet til forandringer? Få sparring her
Forretningsudvikling for mindre virksomheder kan ses på bundlinjen.

Hvordan fastholder I succesen?

Selve implementeringen af forretningsplan og organisationsændringer er helt essentiel for succes. Det er det lange, seje træk, der skal til, for at kunne høste frugterne af strategiarbejdet.

Men I er ikke alene, for igennem et Next Step Forward medlemskab vil den tilknyttede forretningsudvikler sørge for at jeres virksomhedsmål bliver til virkelighed.

Fordelen er at I arbejder sammen med et skræddersyet advisory board af erfarne eksperter der kender jeres branche og som har stor indsigt i virksomhedsudvikling.

I får 4 årlige strategimøder med fokus på jeres strategiske udfordinger og hvor I får hands-on sparring omkring implementeringen af jeres strategi.

Det årlige abonnement er kr. 40.000,- 

Der vil opstå nye behov hen ad vejen i din virksomheds udvikling – fasthold fokus med Next Step Forward.

Next Step Forward er for alle brancher

Mona & Torkild Jensen
Flemming Stig Hansen

QuickTube om Next Step Forward