Sammen skaber vi vækst og udvikling

Hvem er vi?

Next Step Challenge teamet hjælper i samarbejde med vores netværk af brancheeksperter ambitiøse virksomheder med at få nye kompetencer samt skabe forandring og vedvarende vækst. Siden 2013 har vi hjulpet mere end 100 nationale og internationale virksomheder med et stort potentiale til vækst.

Hvordan arbejder vi?

Vi arbejder med en struktureret tilgang til forretningsudvikling baseret på en kombination af træning, sparring og erfaring fra branchens eksperter. Vi afsøger løbende markedet og screener og udvælger virksomheder i samarbejde med vores eksperter. Derfor arbejder vi kun med virksomheder vi tror på.

Hvorfor gør vi det, vi gør?

Vi brænder for innovation og udvikling, og føler et ansvar for det samfund vi lever i.
Vi ved at samarbejde og vidensdeling mellem iværksættere, mindre virksomheder, store etablerede selskaber, forskere, klyngeorganisationer og investorer er nøglen til vækst, innovation og udvikling for alle parter i økosystemet. Samarbejde er nødvendigt for at løse verdens udfordringer. Derfor bakker vi op om FNs Verdensmål #17 om Partnerskaber for Bæredygtig Vækst.

Har I spørgsmål, eller ønsker I at vide mere, så kontakt os her→

Scale-Up Denmark

Next Step Challenge har været en del af det nationale initiativ, Scale-Up Denmark fra 2016-2020. Et initiativ, hvor ambitiøse vækstvirksomheder bliver gearet til skaléring ud fra et mål om at etablere en elite af vækstvirksomheder i Danmark.

Scale-Up Denmark er defineret ud fra 12 styrkepositioner, der er de brancher som Danmark skal fokusere på. Tre af disse styrkepositioner udgør hjørnestenen i Next Step Challenge; Energieffektive Teknologier, Offshore Industri og Oplevelseserhverv & Turisme. Initiativet blev grundlagt af bla. de danske regioner og blev siden ledet af Erhvervsstyrelsen, med støtte fra EUs fond for Regional Udvikling.

Forretningsudvikling der skaber vækst og arbejdspladser

• Tiltrække vækstvirksomheder – danske og internationale.
• Engagere førende virksomheder fra det regionale økosystem.
• Skabe mere vækst og flere arbejdspladser i Danmark.

Læs mere om initiativet
Hjælp til iværksættere med Boost Esbjerg

Boost Esbjerg i Next Step Challenge

Boost Esbjerg er et koncept, der hjælper nye iværksættere i gang. Next Step Challenge A/S står for drift og udvikling af konceptet som et led i en sammenhængende indsats
for mere bæredygtig innovation og iværksætteri i Esbjerg Kommune.

Læs mere om jeres muligheder
Innovation i Esbjerg

Ringe i vandet for lokal innovation

I Next Step Challenge arbejder vi bredt med innovation og udvikling – både loklt og nationalt.

Education Esbjerg arbejder for et større fokus på at få flere uddannelser til Esbjerg, og skabe et endnu mere attraktivt uddannelsesmiljø i Esbjerg. Et sådant fokus vil være en central del af løsningen på bosætning, antal studerende og erhvervslivets behov for ny vækst og kompetencer.

Læs mere om Education Esbjerg og Business Esbjergs tiltag for innovation og udvikling

Eliteleverandør til det offentlige

Vi brænder for innovation og udvikling, og føler et ansvar for det samfund vi lever i. Derfor arbejder vi med det offentlige Danmark for at skabe samarbejde og vidensdeling mellem iværksættere, mindre virksomheder, store etablerede selskaber, forskere, klyngeorganisationer og investorer som nøglen til vækst, innovation og udvikling for alle parter i økosystemet.

Vi er derfor nu eliteleverandør til det offentlige og Udbudsvagten definerer det således: “NEXT STEP CHALLENGE A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2018. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 11.113.112 kr. har de placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.”

Læs mere om mulighederne for udvikling af forretningen