Blue Water Shipping i Advisory Board

Advisory boardets sparring

Blue Water Shipping er partner i Next Step Challenge

Kompetent sparring fra erhvervslivet

Hvad gør et Advisory Board egentlig? Og hvad bliver der drøftet under et Advisory Board møde og hvem er profilerne man får lov til at sparre med?

Advisory Boardet er unikt sammensat for hver deltagervirksomhed hos Next Step Challenge, og er noget af det ekstraordinære ved programdeltagelsen.

For at give bedre indsigt i møderne, har vi i forbindelse med første Advisory Board møde hos Comtec International fået Jacob Kjærgaard, Head of Project Logistics hos Blue Water Shipping, til at give sit svar på, hvad et Advisory Board betyder, hvad hans forventninger var til det første møde med Comtec International samt hvilke udfordringer Advisory Boardet eventuelt kan hjælpe deltagervirksomheden med. Se videoen og få indblik i, hvordan det første Advisory Board møde hos Comtec Int Carl Backs A/S forløb.

Se mere i ovenstående video

Få de rette med om bord

Vil du gerne vækste din virksomhed?

– men har svært ved at trække på de helt rigtige kompetencer, som det kræver?

Vi har interviewet Uwe Birkkjær, der er ekspert i sammensætningen af det rette advisory board til ambitiøse virksomheder:

Det kan være særdeles fordelagtigt at få drøftet de problemstillinger, der er omkring din virksomhed, med andre professionelle aktører. Derfor anbefales det for din virksomhed at sammensætte et Advisory Board, der kan hjælpe dig igennem de processer din virksomhed står overfor.

I videoeerne (klik her) giver Uwe F. Birkkjær, der har mere end 25 års ledelseserfaring, sit bud på en eller flere løsninger din virksomhed kan vælge, for at finde de helt rette kompetencer til din virksomheds strategiske niveau. Hør også, hvorfor det ikke er en fordel kun at sparre med sin bestyrelse!

Men det kan være økonomisk krævende at etablere et Advisory Board af professionelle ressourcepersoner. Derfor tilbyder Next Step Challenge under elitetræningsprogrammet at din virksomhed får sammensat et midlertidigt Advisory Board gennem hele programmets forløb, der arbejder intensivt med din virksomhed samt hjælper dig med at finde de udfordringer der gør, at virksomheden ikke udnytter sit fulde vækstpotentiale.