Parasolfoden der holder

Hjælp til iværksættere. Baser MyBaser er deltager i Next Step Challenge 2019

Vi kender alle problematikken med haveparasoller, der flyver væk i vinden og tunge betonklodser, der skal flyttes rundt på, alt efter hvor solen står. Den udfordring har århusianske Baser taget op og har skabt en multifunktionel parasolfod til alle pladsforhold og vindforhold.

Faktisk løser de mere end det, for der er heller ingen problemer med om parasolfoden nu også passer til stangen – for den passer til alle. Og med det patenterede system der samler parasolfoden, så skal der hverken bruges skruer eller værktøj. Det æstetiske element er heller ikke udeladt.

Derfor er der mange faktorer, der taler for at Basers produkt bliver en succes og Baser er blandt de 7 udvalgte af 1000 screenede vækstvirksomheder i de tre brancher, der drives af Next Step Challenge. Herunder er Baser deltager i Scale-Up Denmark center for Oplevelseserhverv & Turisme, der sammen med centrene for hhv. Energieffektive Teknologier og Offshore Industri er tre af de 12 udvalgte danske styrkepositioner i det samlede Scale-Up Denmark initiativ.

Se programmet for Oplevelseserhverv & Turisme som Baser er en del af
Sådan fik iværksættere hjælp: Baser MyBaser Josefine og Christian er deltager i Next Step Challenge 2019

Gennem 5 måneders forløb vil der gennem workshops og advisory board møder bliver sat fokus på at geare virksomheden til vækst.

”Vi deltager i programmet for at teste potentielle bestyrelseskandidater af gennem advisory boardet, fordi man som scale-up ikke altid har ressourcer og tid til at rekruttere til bestyrelse – så her så vi en mulighed at Next Step Challenge programmet kunne hjælpe – især grundet deres store netværk,” forklarer CEO Josefine Østerby.

Gennem Next Step Challenge programmet bliver der sat fokus på, hvad der skal til for at skabe den rette bestyrelse eller det rette advisory board, ligesom virksomhederne får stillet et midlertidigt advisory board til rådighed. Programmet afsluttes med en 5-års strategiplan, der verificeres overfor både advisory boardet samt et selection board, der udvælger den bedste og mest skalérbare virksomhed af de 7 deltagere indenfor Oplevelseserhverv & Turisme.

Se video om sammensætning af det perfekte Advisory Board