Natursuiter

Annebergs natursuiter er finalist 2018 i Next Step Challenge

Annebergs Limtræ A/S er en veldrevet, højt automatiseret familievirksomhed som gennem 22 år har produceret limtræ af højeste kvalitet. Virksomheden drives i dag af det handelsuddannede brødrepar, Christian og Frits Anneberg, der har overtaget virksomheden fra deres far, Knud Anneberg, som grundlagde virksomheden tilbage i 1964.

Annebergs Limtræ har udviklet en unik og eksklusiv hytte kaldet Natursuite. Hytterne er udviklet i en udformning og et materialevalg, der gør dem perfekte til brug i naturen og kan tilpasses selv den mest kræsne køber.

“Her på fabrikken ved vi alt om limtræ. Men det er ikke helt nok til også at få vores eksklusive produkter ud i markedet til de rette kunder og brugere,” forklarer Christian Anneberg.

 

“Ved at deltage i programmet har vi fået skabt et helt nyt netværk vi ikke havde før og vi har fået indsigt i nogle andre tendenser i turismebranchen, gennem vores advisory board medlem, Isabella Group.  Nu skal vi bare ud over stepperne med de nye samarbejder vi har fået. Sammen bliver det en vækstrejse af de helt store.”

I Next Step Challenge-programmet har virksomheden først og fremmest gennemgået deres forretningsmodel, value propositions og markedsføringstiltag, men vigtigst af alt har været de mange gode indspark fra corporate partneren i advisory boardet, Isabella Group.

Se programmet for Oplevelseserhverv & Turisme →

Få sparring direkte med eksperter i turisme som Annebergs natursuiter der var finalist 2018 i Next Step Challenge

Fakta om Annebergs Limtræ:
• Virksomheden er lokaliseret i Lunde ved Nørre Nebel i Vestjylland, og Natursuiter er blot et af mange produkter i sortimentet.
• Hytterne egner sig godt til campingpladser, naturområder, kroer, hoteller, fritidshuse, Bed&Breakfast – mulighederne er endeløse.
• Hytterne leveres med mulighed for individuelt valg af træsorter, farver, møblement samt tilkobling af vand, kloak, internet og tv.

Samarbejde med de største:
I forbindelse med Next Step Challenge har Annebergs Limtræ haft tilknyttet Isabella Group, som bl.a. er kendt fra camping- og turistbranchen med fokus på fortelte og campingudstyr.
”Ved at deltage i et program som dette får vi ikke bare markedsindsigt, men vi finder det også inspirerende at se den energi og det drive vi møder hos deltagerne. Der er altid noget at lære ved at være med her” fastslår Lars Bilde, Group President for Isabella Group A/S.

Besøg Annebergs Limtræ