Isabella – Corporate partner

Faglige partnere og eksperter skaber handling

I Next Step Challenge programmet spiller vores store økosystem af partnere en afgørende rolle i udviklingen og skaleringen af vores finalister. 

Få et nyt perspektiv på forretningen og få sparring til de svære beslutninger i organisationen – fra en kreds af erfarne erhvervsfolk, der har prøvet det før.

Mere end 80 brancheeksperter og ledere deler ud af erfaringerne i Next Step Challenge’s individuelle advisory boards. Uanset jeres virksomheds udfordringer og drømme, er der altid mulighed for sparring fra et økosystem af eksperter fra jeres branche og jeres brancheorganisationer.

Vi bad vores partner i Experience Economy and Tourism, Isabella Group om at svare på et par spørgsmål. Både om deres rolle som partner i programmet, deres aktive rolle i vores advisory boards og hvad de selv får ud af at være ombord.

Mød tidligere CEO i Isabella Group, Lars Bilde i en kort video om rollen som partner på centeret for Oplevelses Erhverv og Turisme samt deres tætte samarbejde med bl.a. CasusGrill i deres advisory board.

 

 

Hold fingeren på pulsen

Som faglig partner i Next Step Challenge deltager du i økosystemet omkring ambitiøse vækstvirksomheder og kan tage nye læringer med hjem i organisationen – både fra næste generation af innovative trends i din branche, men også fra de øvrige eksperter i netværket.

Få indsigt i nye agile værktøjer og øget viden om digitale muligheder og teknologier – og få indflydelse på udviklingen af de fremtidige fokusområder i din branche.

Du har desuden mulighed for at tilbyde talentudvikling til udvalgte medarbejdere, der således kan deltage i workshops og arrangementer. Det giver faglig udvikling for alle parter.

Se vores mange partnere her

Isabella CEO Lars Bilde om partnerrollen i Next Step Challenge