Vil du bidrage til væksten i Danmark?

Bliv partner i Next Step Challenge

– her kan du som Corporate eller privatperson være med til at gøre en forskel for vækstvirksomheder i Danmark.

Som partner vil du blive en del af økosystemet og hermed et centralt element i Scale-Up Denmark powered by Next Step Challenge-programmets advisory boards. Du får adgang til en pipeline af idéer, bliver inspireret af de nyeste trends og tendenser. Derudover vil du blive en vigtig del af sparringen på deltagernes forretning og deres fremtidige strategi.

Se i videon, hvorfor Kenneth Cortsen, Sport Management Researcher & Strategist, er en del af Next Step Challenge programmet samt hvilken værdi det giver ham.

Hold fingeren på pulsen

Som faglig partner i Next Step Challenge deltager du i økosystemet omkring ambitiøse vækstvirksomheder og kan tage nye læringer med hjem i organisationen – både fra næste generation af innovative trends i din branche, men også fra de øvrige eksperter i netværket.

Få indsigt i nye agile værktøjer og øget viden om digitale muligheder og teknologier – og få indflydelse på udviklingen af de fremtidige fokusområder i din branche.

Du har desuden mulighed for at tilbyde talentudvikling til udvalgte medarbejdere, der således kan deltage i workshops og arrangementer. Det giver faglig udvikling for alle parter.

Vil du vide mere om, hvordan du bliver en aktiv del af det stærke netværk og et veletableret økosystem?

Så læs mere her →

Bliv partner og del din viden