TIMESAFE skaber overblik i ejendommen

Hvordan udlever du ambitionerne i din virksomhed? Timesafe er deltager i Next Step Challenge 2019

TIMESAFE er et samarbejdsværktøj til service og vedligehold af tekniske anlæg og andre assets. Silkeborgvirksomhedens gør det markant nemmere og mere effektivt for byggeprojektledere og ejendomsadministratorer samt deres forskellige leverandører at drifte og vedligeholde tekniske anlæg bedst muligt og billigst muligt.

Dette samarbejdsværktøj sikrer at alle serviceringer, vedligeholdelser og indberetninger af tekniske installationer såsom ventilation, varmeanlæg mv. bliver samlet og opbevaret ét sted. Og det sparer på energien at have et intelligent værktøj.

“Specielt det kommunale marked fylder godt i porteføljen og selvom kommuner kan være vidt forskellige, så er der også mange ligheder. Vi kan med glæde konstatere, at TIMESAFE’s værktøj bistår bredt i organisationerne – fra opbygningen af en database over tekniske anlæg til indkøbs- og udbudsarbejde, løbende servicering og vedligeholdelse, forbedret samarbejde med serviceleverandører, rådgivere m.v.,” forklarer Steen Olsen, Grundlægger og Partner i TIMESAFE.

Læs hele artiklen omkring TIMESAFE og deres deltagelse i programmet
Sådan optimerer du din energivirksomhed. Gør som Timesafe der deltager i Next Step Challenge 2019

Det går både rigtig godt og rigtig stærkt i TIMESAFE. Men selv efter 3 år med +60% årlig vækst er det nu tid til at få nye øjne på forretningen og få lagt en vækstplan.

“Selvom vi ved, at det er vigtigt at betragte virksomheden fra helikopteren engang i mellem, så kan det være lettere sagt end gjort. Når hverdagen ruller, så bliver det nemt “imorgen”. Andre gange kan det være svært at se på sin egen virksomhed med friske og nye øjne. Derfor er har vi tilmeldt os programmet. Vi vil gerne udfordres på, hvad der er vigtigt for vores kunder og dermed hvad der er vigtigt for os at fokusere på. Det er en forudsætning for at kunne komme fremad og ikke blot have travlt med at have travlt. Vi skal kaste vores fokus på det, der er vigtigst,” forklarer Steen Olsen, grundlægger og partner i TIMESAFE og fortsætter:

“Kombinationen af et intenst forløb, der både rummer fysiske events med sparring med andre virksomheder og de månedlige TIMESAFE-specifikke Advisory Board-møder, gør os skarpere på vores forretning, vores målsætninger, vores kunder, vores plads i markedet…”

Det specifikke Advisory Board for TIMESAFE består af: Mark Garrett Allen fra Grundfos, Forretningsekspert Michael Madsen, Anders Kromann fra Jyske Bank samt forretningudviklere fra Insero og Next Step Challenge. 

Besøg TIMESAFE

"Vi vil gerne udfordres på, hvad der er vigtigt for vores kunder og dermed hvad der er vigtigt for os at fokusere på."