SVÆRT FINT – Bæredygtigt børnetøj med vækstpotentiale

Svært FInt Børnetøj fik ny strategi

Ingen kan være i tvivl om, at der er lagt flid og passion i alle værdikædens faser i tilblivelsen af børnetøjet fra SVÆRT FINT.

Med stærke værdier og kompromisløs høj kvalitet har SVÆRT FINT skabt et bæredygtigt fokus på tekstiler til børn. Men det er en fin balancekunst at forene detaljeret ’nørderi’ med forretningsmæssig skalering. Derfor fik indehaver Nina Una sparring fra brancheeksperter og fagfolk, der også selv har været i den situation.

Sammen med forretningseksperter fra Next Step Challenge er der således arbejdet 360 grader rundt om forretningen, så værdier og kvalitet kan vedholdes – også når der skal produceres og afsættes i større skala.

Se SVÆRT FINTs præsentation

 

SVÆRT FINT arbejder ud fra et zero waste-princip med omtanke for miljø og menneske. Der skabes skræddersyede klæder med høj detaljegrad og særpræg i bæredygtige metervarer.
Alle processer i værdikæden varetages af egne hænder. Udfordringen er at kunne håndtere og agere i alle facetter af succesen, som solokvinde.
Derfor har SVÆRT FINT gennem Next Step Challenge fået sparring fra et panel af brancheeksperter og forretningsudviklere til at geare forretningen til yderligere vækst.

Gennem Next Step Challenge workshops er der blevet arbejdet med kundesegmentering, strategier for eksport og afsætningen samt detaljerede finansielle modeller og planlægning af organisationsudvidelse i takt med skaléringen.

 

Indehaveren af SVÆRT FINT; Nina Una, sætter stort fokus på at have de rette værdier gennemsyret i hele forretningen.

Med sparring fra Irene Katballe, CEO i Sebra Interiør samt Gitte Johansen, Kreativ Manager i Bo Concept, er SVÆRT FINT nu klar med en skarp strategi for vækst.

“Nina er den mest modige iværksætter jeg nogensinde har mødt. Hun formåede over ganske kort tid at skifte fokus på sin forretning uden på noget tidspunkt at tabe sig selv eller sin forretningside. Det var en ære at stå på sidelinjen,” fortæller Irene Katballe, CEO i Sebra Interiør.

Nina Una fik ny strategi til vækst af virksomheden

En niche med et stærkt værdisæt

“Som ene kvinde i det lille verdensfirma, har fokus været at optimere og udvikle grundelementerne i SVÆRT FINT, hvorfor udefrakommende sparring og besyv har været værdifuld. Det bidrager til nytænkning og kontinuerlig vækst i virksomheden.
SVÆRT FINTs advisory board og teamet bag Next Step Challenge har været grundige, realistiske og fremsynede, med afsæt i respekt for SVÆRT FINTs værdisæt. De har haft forståelse for, at SVÆRT FINT er en niche-virksomhed, der ikke passer ind under en standard.”

Nina Una, indehaver af SVÆRT FINT

Besøg SVÆRT FINT