ShareOne – deleøkonomi med ny strategi

Bæredygtigt forbrug

ShareOne er en dansk digital søgemaskine der understøtter deleøkonomien. På ShareOne kan private og virksomheder udleje og leje andres ting eksempelvis værktøj, campingvogne, soundbokse og trailere osv.

ShareOne.dk kontakten mellem udlejer og lejer, og gør det muligt at tilkøbe en forsikring der dækker i lejeperioden samt andre administrative opgaver.

ShareOne.dk deltager i centret for oplevelseserhverv og turisme. Med redskaber fra Next Step Challenge workshops samt sparring fra et erfarent advisory board, får founder Jakob Øgendahl Larsen sparring til en skarp strategi for vækst, fokus og udvikling.

Se ShareOnes præsentation

 

 

Med mere end 150.000 produkter til udlejning er der lagt en god basis for udviklingen af en portal, vi alle som forbrugere kan drage store fordele af – ikke mindst ud fra et bæredygtigheds synspunkt men også den økonomiske synspunkt.

Udfordringen er at ændre danskernes forbrugsvaner samtidig med at skabe opmærksomhed om at dele sine ting med hinanden uden at tænke over sikkerhed. Det skal være nemt og tillidsfuldt. Derfor er der behov for at kortlægge forbrugeradfærd og -ønsker samt naturligvis gøre det simpelt.

Ved at fokusere på enkelte segmenter som ferie/fritid, transport, værktøj/maskiner og fester, så kan strategien blive afprøvet og valideret, inden der skaléres til yderligere områder og markeder.

Både forretningsudviklere og erfarne profiler med stor indsigt i forbrugeradfærd sparrer med Jakob omkring branding, kundeundersøgelser, UX og forretningsområder.

 

 

”I Next Step Challenge forløbet får jeg muligheden for at komme ud af den daglige ‘rutine’.
Next Step Challenge muliggjorde, at jeg som founder tog mig tiden til at komme op i et helikopter perspektiv og få revurderet strategien for ShareOne. Det er utrolig vigtigt for en virksomhed som vores, at vi får set ind i andre og innovative muligheder. Derudover fik vi hjælp til at finde relevante eller navngivne personer til at give brugbar sparring og know-how indenfor flere at ShareOne´s problemstillinger,” fortæller Jakob Øgendahl Larsen.

Med i Advisory Boardet for ShareOne er: 

Søren Christiansen – Founder, Castro Holding

Thomas Andersen – Head of CX & UX, Norlys

Lisbeth Valther – CEO & Boardmember

Inspirationen

ShareOne DK ApS er startet i Danmark, nærmere fortalt i København. Behovet opstod, da Jakob Øgendahl Larsen, stifter og direktør for ShareOne.dk, stod og manglede en rillefræser i et par dage til renovering af sin lejlighed. Efter længere tids søgen på nettet efter en nem og billig mulighed for leje af privat værktøj, var der intet at finde. Med dette behov gik Jakob i gang med at gennemsøge markedet, men han indså, at der ikke rigtig var nogen, der tilbød en decideret platform for leje/udleje af ting. Det inspirerede Jakob til at grundlægge Danmarks største og sikreste udlejningsportal, nemlig ShareOne.dk.

”Det er gratis for alle at leje eller udleje produkter hos ShareOne.dk, og det koster heller ikke noget at komme i kontakt med udlejer. Vi tilbyder udlejer at tegne en forsikring under lejeperioden, så der er fuld tryghed ved aftalen med lejer dog skal bookingen gennemføres på ShareOne. Så simpelt er det, og så simpelt skal det være. Alle skal have muligheden for at benytte sig af vores digitale søgemaskine, på den måde begynder folk at stole på hinanden og sammen være med til at skåne miljøet mod overforbrug og spare/tjene lidt penge.”

Besøg ShareOne