Reduktion af plastikforbrug og dermed klimabelastningen

 

Tentoma i Broager leverer løsninger til industriel indpakning og har fokus på både at energioptimere hos kunden og på at reducere plastikforbrug til indpakning og beskyttelse af kundens produkter. Det bliver samtidig i højere grad muligt at anvende bæredygtig ’stretch film’ med genanvendelig plast – uden at slække på den høje kvalitet.

Til trods for at plastik desværre er et udskældt produkt, lige nu – er der et stort marked for at kunne optimere plastindpakning, så både energiforbrug, plastforbrug, omkostninger og klimaaftryk optimeres. Plastik er et fantastisk materiale til at beskytte produkter – plastik skal bare IKKE havne i naturen efter brug.

 

Med salgschef Jane Tønder og CEO Henrik Raunkjær i spidsen, får Tentoma nu med Next Step Challenge et gennemsyn af og sparring til optimering af selskabets Go-to-Market strategi.

Den nuværende markedstilgang udfordres af både forretningsudviklere samt et ekpertpanel af erfarne erhvervsledere, der har været på rejsen før. Og med de rette strategier og redskaber geares forretningen og organisationen til vækst. Selskabet har netop rejst et to-cifret millionbeøb til at skalere virksomheden.

Læs artikel i Erhverv+ om Tentoma og vækstrejsen →

Tentoma får sparring til nye industrielle markeder

Advisory boardet for Tentoma

I forretningsudviklings forløbet giver advisory boardet indsigter i markedet og der sammensættes en skarp strategi til at tilgå kunder, markeder og segmenter.

Bjørn Rici Andersen, SVP Rockwool A/S
Hans Martin Stage, Director Industry 4.0, LEGO System A/S
Thomas Nielsen, COO, Brødbæk A/S
Jette Lund-Egmose, Direktør, 360 BrandworX
Samt forretningsudviklere fra Next Step Challenge.

Henrik Raunkjær