Real Safety i offshorebranchen

Real Safety finale

Vinder strategi

Vækstvirksomheden Real Safety deltog i 2017 i Next Step Challenge forretningsudviklingsprogram for ambitiøse offshorevirksomheder – og vandt prisen som den mest skalerbare virksomhed i 2017 i offshorebranchen.

Siden da er det gået stærkt fremad for Real Safety, der sammen med bla. Dansk Eksportforening har fået et stærkt netværk i Mellemøstens offshore industri og omsætningen er fordoblet fra 2018 til 2019.

Igennem forløbet har Real Safety teamet fået det de kalder ’Validation – confidence – motivation – inspiration’.
Det betyder at gennem advisory boardet blev den nye fem-års strategiplan verificeret af erfarne kræfter fra branchen. Der kom mere selvtillid i forhold til at kontakte nye markeder og opsøge nye muligheder for vækst. Derudover blev teamet optimeret og motiveret til at nå et nyt niveau. Og sidst, men ikke mindst, har Real Safety samlet inspiration gennem både den 360° gennemgang af forretningen men også det udvidede partner-netværk der blev åbnet op til.

Hvad har det givet helt konkret?

”Helt lavpraktisk fik vi mod på at lave nye og bedre markedsføringsmaterialer og den afsluttende pitch-træning gav os det sidste motiverende skub til at komme ud og promovere os i nye markeder. Gennem mere strukturerede field researches har vi har lært en masse omkring forretningskulturer og derved fik adgang til mellemøstlige markeder – og endda kom med på udenrigsministeriets erhvervsfremstød flere steder i udlandet.”

 

 

 

Hvem er virksomheden

Esbjerg-baserede Real Safety er en nichevirksomhed, med fuldt fokus på at forebygge ulykker på arbejdspladser – der hvor man står, går og arbejder. Siden 2005 har virksomheden leveret anti-slip/high-visibility produkter, udviklet ud fra et fokus om at skabe større sikkerhed og samtidig skabe omkostningsreduktion i bla. industri-, marine- og offshorebranchen.
Det nye netværk og den nye confidence fra Next Step Challenge programmet har blandt andet hjulpet til opbygning af internationale partnerskaber, der skaber lokal forankring og dermed nye veje ind på globale markeder.

Mød Real Safety på semifinaledagen

Lisbeth Valther giver sparring til Torben Farup fra Real Safety

Verificering af strategien

 

Det fik Real Safety i programmet:

  • Verificering af strategien fra erfarne kræfter i branchen
  • Øget tillid til at turde gå efter store mål
  • Redskaber til at udvikle og styrke organisationen.
Se forretningsudviklingsprogrammet