eviShine visualiserer energiforbruget

Hvordan udvikles digitale løsninger? eviShine deltager i Next Step Challenge

Århusianske eviShine visualiserer professionelt og enkelt et samlet overblik over energidata, så der kan følges med i, hvordan installationerne performer, og hvad den økonomiske konsekvens er. Det giver mulighed for løbende optimeringer og besparelser for tusindvis af kroner. Systemet samler alle energidata på tværs af leverandører og energiformer og anvendes af kommuner og virksomheder i både indland og udland.

“I vores digitale levetid ændrer tingene sig hurtigere end nogensinde før. Ændringerne lægger et øget pres på virksomheder, som skal arbejde iterativt og være omstillingsparate. Derfor kan det være en god idé at stoppe op og overveje, hvordan transformationer påvirker ens kerneforretning og forretningsområde, samt evaluere kundernes behov.

Hos eviShine er vi stolte af at være iblandt de udvalgte SMV’ere til dette års program og vi ser frem til et udviklingsforløb, hvor der netop sættes fokus på vores ’next steps’ i form af forretningsudvikling og fremtidige mål,” fortæller Jan Kannegaard, Manging Director i eviShine og fortsætter.

“Vores hensigt med dette forløb er at blive skarpere på det, som vi er rigtig gode til. Det vil vi gøre ved at identificere, hvor vi skaber værdi hos kunden, samt hvad der kan optimeres. Vores kerneforretning forbliver den samme – blot i en ny og forbedret version – og vi glæder os til rejsen og den udvikling, der ligger forude,”afslutter Jan Kannegaard.

Advisory Boardet for eviShine består af erhvervsledere med baggrund i blandt andet SE (Syd Energi) og Vattenfall, samt forretningsudviklere med årelang erfaring fra både industrielle brancher samt som iværksættere.
Læs artikel fra IDAG om forretningsudvikling og potentiale i eviShine >>

Læs mere om forretningsudviklings programmet for Energieffektive Teknologier →

Flotte KPI'er for eviShine der endda har endnu højere ambitioner

Hvordan når du målene i din virksomhed? eviShine er deltager i Next Step Challenge 2019
Hvordan visualiserer du faldgruberne i din branche? eviShine er deltager i Next Step Challenge 2019

eviShine favner bredt

eviShine Energy Management System eksporterer bl.a. til Norge, Sverige, England, Irland, Grønland og Tanzania. I Sverige er eviShine endda godkendt af ‘Svenska kraftnät’ til at udstede elcertifikater.

I Danmark har eviShine markante kunder som Rigspolitiet, Det danske Forsvar, Bygningsstyrelsen, og flere end 40 kommuner.

Se hvordan eviShine visualiserer grøn energi og CO2 reduktion i Assens Kommune →

Besøg eviShine