Hvordan får I adgang til de nyeste trends i jeres virksomhed?

Corporates speech on the stage

Hold fingeren på pulsen

Som faglig partner i Next Step Challenge deltager du i økosystemet omkring ambitiøse vækstvirksomheder og kan tage nye læringer med hjem i organisationen – både fra næste generation af innovative trends i din branche, men også fra de øvrige eksperter i netværket.

Få indsigt i nye agile værktøjer og øget viden om digitale muligheder og teknologier – og få indflydelse på udviklingen af de fremtidige fokusområder i din branche.

Du har desuden mulighed for at tilbyde talentudvikling til udvalgte medarbejdere, der således kan deltage i workshops og arrangementer. Det giver faglig udvikling for alle parter.

Se et udvalg af de øvrige partnere
Scale-Up Denmark powered by Next Step Challenge finale 2018

Bring din erfaring i spil

Som faglig partner i Next Step Challenge, matches dine kompetencer med innovative deltagervirksomheder, der søger sparring fra erfarne erhvervsfolk.

Du kan på den måde bringe din egen erfaring i spil og få indflydelse på udviklingen af nye innovative ideer samt bidrage til virksomhedernes strategi, så de kan nå deres fulde potentiale.

Din viden indgår som et kerneelement i programforløbet, hvor du får en markant rolle i den fortsatte succes for ambitiøse virksomheder.

Har du erfaring på toplederniveau, og kan du tage en virksomhed fra et niveau til det næste? Så bliv en del af økosystemet omkring vækstvirksomheder – enten som repræsentant for en corporate virksomhed eller som enkeltstående faglig ekspert.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hør partnernes oplevelser

Mads Nipper
Niels Duedahl