Hvad får deltagere og partnere ud af programmet?

Profox AV får struktureret driften og væksten som deltager i Next Step Challenge 2019

At arbejde struktureret med strategi

Det kan være en udfordring at få arbejdet struktureret med strategien i de vækstvirksomheder, hvor det går rigtig stærkt og driften tager al tiden.

Ved at få nye øjne på forretningen og ved at få sparring fra eksperter, der har erfaring med at vækste en forretning og træffe de svære beslutninger i virksomheden – så kommer der fokus på udvikling, på en så systematisk måde, at strategien nemt implementeres og anvendes i dagligdagen.

Hør med herunder, hvordan de tidligere deltagere har fået redskaber og sparring til at håndtere væksten i deres virksomheder.

Og hør også, hvordan eksperter og corporate partnere kan bidrage til forretningsudviklingen mens de også lærer noget til deres forretning.

Læs om forretningsudviklings programmernes indhold

Faglige partnerskaber

Du kan blive en del af programmet:

Forløbet er for alle små- og mellemstore virksomheder med ambitioner om at skabe yderligere succes og lønsom vækst.

Gennem 6 workshops, 6 individuelle sessioner med jeres forretningsudvikler og 4 møder med jeres personligt sammensatte advisory board af eksperter, vil I få redskaber og sparring til at få kortlagt virksomhedens barrierer samt muligheder for vækst.

Der arbejdes med disse fokusområder:

• Unik værdiskabelse for dine kunder
• Overbevisende salg og markedsføring
• Effektiv organisering
• Forretningsmodeller til vækst
• Den gode præsentation.

Energieffektive Teknologier

Offshore Industri

Oplevelseserhverv & Turisme

Ekspert validering af jeres virksomhedsstrategi Mere end 80 brancheeksperter og ledere deler ud af erfaringerne i Next Step Challenge’s individuelle advisory boards.
Faglige partnerskaber til forretningsudvikling i praksis Uanset jeres virksomheds udfordringer og drømme, er der altid et økosystem af eksperter fra jeres branche og jeres brancheorganisationer, der står klar til at hjælpe dig til succes.
Faglige partnere og eksperter skaber handling Få et nyt perspektiv på forretningen og få sparring til de svære beslutninger i organisationen fra en kreds af erfarne erhvervsfolk, der har prøvet det før.