Casusgrill på vej til succes som vinder af Next Step Challenge 2018

Har I ambitioner for jeres virksomhed?

Arbejder jeres virksomhed indenfor fritid & underholdning, city development, mode & livsstil eller ophold & turisme? Og er der ambitioner om at udvikle virksomheden til næste niveau?

Kom med på et 360° individuelt tilpasset forretningsudviklingsforløb, hvor I gennem workshops og sparring med brancheeksperter får nye øjne på forretningen.

Det giver handlekraft og højere succes, når der arbejdes systematisk med de svære beslutninger i virksomheden, og det giver netværk og relationer, når forretningsplanen verificeres af en kreds af topledere, der har erfaring med at tage en virksomhed til et nyt niveau.

Bliv klar til næste niveau
Hvilke fokusområder er der indenfor Oplevelseserhverv & Turisme
Søren Røn er certificeret Experience Economy Expert af Joe Pine Ohio

Certificeret ekspert i Oplevelseserhverv

Oplevelseserhverv handler især om at give kunderne en ekstraordinær oplevelse, der giver ekstra værdi. Derfor er vi certificerede af Joe Pine – ekspert i Oplevelseserhverv – for at kunne give ekstra indsigt i, hvordan jeres kunder får mere ‘time well spent’.

Forløbet er for alle små- og mellemstore virksomheder med ambitioner om at skabe yderligere succes og lønsom vækst.
Gennem 6 workshops, 6 individuelle sessioner med jeres forretningsudvikler og 4 møder med jeres personligt sammensatte advisory board af eksperter, vil I få redskaber og sparring til at få kortlagt virksomhedens barrierer samt muligheder for vækst.

Der arbejdes med disse fokusområder:

• Unik værdiskabelse for dine kunder
• Overbevisende salg og markedsføring
• Effektiv organisering
• Forretningsmodeller til vækst
• Den gode præsentation.

Få verificeret jeres strategi og opnå det fulde vækstpotentiale
Oversigt over forretningsudviklingsprogram for ambitiøse virksomheder i Oplevelseserhverv & Turisme.
Mikkel Rodkjær (left)
Ekspert validering af jeres virksomhedsstrategi Mere end 80 brancheeksperter og ledere deler ud af erfaringerne i Next Step Challenge’s individuelle advisory boards.
Faglige partnerskaber til forretningsudvikling i praksis Uanset jeres virksomheds udfordringer og drømme, er der altid et økosystem af ekperter fra jeres branche og jeres brancheorganisationer, der står klar.
Faglige partnere og eksperter skaber handling Få et nyt perspektiv på forretningen og få sparring til de svære beslutninger i organisationen fra en kreds af erfarne erhvervsfolk, der har prøvet det før.
Få valideret din forretningsplan af eksperter og topledere fra de største danske virksomheder.

Scale Up, Innovate and Grow!

Søren Røn er leder af forretningsudvikling i Next Step Challenge.

Vi guider dig igennem programmet

Søren Røn er Program Director i Next Step Challenge og leder af centeret for Oplevelseserhverv & Turisme.

Hvert Next Step Challenge branchecenter har en dedikeret projektleder, der matcher jeres virksomhed med de rette eksperter. Jeres projektleder guider dig igennem programmets workshops og sparringsmøder samt gennem opbygningen af jeres 5-års vækstplan.

Kontakt Søren og hør mere om, hvordan vi kan tage jeres virksomhed til det næste niveau.

Kontakt Søren Røn